Menderes'in İlk Kreşi İçin Hazırlıklar Başladı

Menderes’e yapılacak olan kreş için Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, İZELMAN yetkilileri ile proje alanında incelemeler yaptı.

BELEDİYE 09.10.2019, 10:06 09.10.2019, 10:22
Menderes'in İlk Kreşi İçin Hazırlıklar Başladı

Menderes Belediyesi’nin ilçede yapacağı kreş projesi için Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, proje alanında İZELMAN yetkilileri ile beraber incelemelerde bulundu. İlçeye yapılacak kreş projesi ile kadınların iş yaşamında aktif rol almasının sağlanacağı belirtildi.

Proje ile alakalı açıklamalar yapan Başkan Mustafa Kayalar, “Menderes’imizin önemli bir ihtiyacı olan kreş için çalışmaları başlattık. İZELMAN’la birlikte ilçemizin ilk kreşini inşa ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Supertotobet Müdür Yardımcısı olan Serkan Uçma, Ana Okulları Müdürü Özlem Bulsu ve Anaokulları Şefi Özlem Kulla’yla beraber proje alanımızda incelemeler yaptık. Yılsonuna kadar projenin tamamlanacak ardından da kreşimizi vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Çağdaş Eğitim Vurgusu

Açılacak kreşle beraber çalışan annelerin yükünün hafifletileceğini dile getiren Başkan Kayalar, “Kadınların iş yaşamında aktif rol alması asıl amacımız. Bu proje ile kadınlarımızın istihdamına da destek vereceğiz. Bundan böyle anneler işe, çocuklar da kreşe gidebilecek” şeklinde konuştu.

İZELMAN Okulları’nın profesyonel eğitimcileriyle birlikte okul öncesi eğitimin verileceğini belirten Kayalar, konuşmasını “Tüm detayların düşünüldüğü kreşimizde anneler gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet edebilecek. Çağdaş eğitimin temel ilkelerine ve amaçlarına uygun eğitimler verilecek. Kreşimiz okul öncesi eğitimi almak isteyen çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak donanımda olacak” sözleri ile tamamladı.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202