Menderes Belediyesi Kitap Seferberliğini Sürdürüyor

Menderes Belediyesince ilçe sınırları içerinde bulunan okullara kitap desteği yapılıyor.

BELEDİYE 05.11.2019, 09:34 05.11.2019, 09:35
Menderes Belediyesi Kitap Seferberliğini Sürdürüyor

Menderes ilçesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselere kitap yardımı Menderes Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nce yapılmakta. 7 aylık süreçte ilçe çapındaki bütün okullara 2 bin tane kitap armağan edildi.

İlkokul öğrencilerine okuma kitapları, ortaokul ve lise öğrencilerine ise eğitim kitaplarının sunulduğu uygulama çerçevesinde belediyeye ait kütüphaneye bağışta bulunulan kitaplardan ve öğrencilerin ihtiyacına göre belediye tarafından temin edilen yayınlar öğrenciler ile bir araya getiriliyor.

Uygulama hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes Belediyesi’nin eğitimi ön planda tutan bir anlayış ile okullara ve öğrencilere destek olmayı sürdürdüklerini, ihtiyaçlara göre okul binalarının fiziki koşullarının da iyileştirildiğini, bunun yanında okula başlamış olan tüm ilkokul 1. sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye ettiklerini, şimdi de bütün öğrencilere kitap dağıtımlarını yaptıklarını, İlkokul, ortaokul ve liselerin tamamına bugüne dek 2 bin adet kitap hediye edildiğini öğrencilere ve okullara desteklerinin süreceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202