Menderes Belediye Başkanı Kayalar'dan annelere müjde!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, sosyal belediyecilik faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Kayalar, Mendereslilere kreş sözü verdi.

Menderes Belediye Başkanı Kayalar'dan annelere müjde!


Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Menderes'te açılacak ilk kreşin Görece'de açılacağını ifade etti. Kayalar, belediye olarak çocukların eğitim ve gelişmelerine yönelik çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.


31 Mart seçimleri öncesi verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar kreşin bu projelerden biri olduğunu ifade etti. İlçede dikkat çeken eksiklerden biri olan kreşler açmak için Makrobet çalışmalarımıza başladık. İlk kreşin açılışını Görece Hürriyet Mahallesi'de olacağının müjdesini verdi.


Bu projeyle Menderesli kadınların iş hayatına yönlenmesi ve  yüklerini hafifleteceğini belirten Kayalar, "böylelikle anneler işlerini yapacak çocuklarda kreşe gidecek" dedi.


Kreşte görev yapacak öğretmenlerin alanında uzman olduğunu ve çocukların öğrenerek güzel zaman geçireceği, annelerimizinde gönül rahatlığı ile  çocuklarını emanet edebileceği bir ortam yaratmış olacağız.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202