Mandi ve Mandila'dan Festivale Davet

Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali’ndeki maskotlar Mandi ve Mandila İzmir’deki sokaklarda vatandaşları festivale çağırdı.

BELEDİYE 21.11.2019, 09:42 21.11.2019, 09:51
Mandi ve Mandila'dan Festivale Davet

Menderes Belediyesi’nce 23 Kasım Cumartesi günü Gümüldür Eski Köy Merkezi’nde organize edilecek olan Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali için festivalin maskotlarından olan Mandi ve Mandila İzmir sokaklarında vatandaşlar ile bir araya geldi. Tatlı çift, Gümüldür satsuma mandalinasının tanıtımına ile alakalı yapılacak festivale İzmir halkını davet ettiler.

İzmir ilinin en işlek caddelerinde kurulmuş olan özel stantlarda vatandaşlar ile buluşan Mandi ve Mandila festival ile alakalı hazırlanmış olan ürünleri de vatandaşlara armağan etti. Gümüldür satsuma mandalinasının da ikramının yapıldığı stantta vatandaşlar maskotlar ile hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, cumartesi günü coşkulu bir festivalin yapılacağını ifade ederek, Mandalinanın cenneti Gümüldür’de 23 Kasım Cumartesi günü festivalin yapılacağını, festivalin maskotları Mandi ve Mandila’nın tanıtım için İzmir sokaklarında vatandaşlarla buluşmalarına devam ettiklerini, tatlı çiftin İzmirlilerce çok sevildiğini ve festival gününe dek İzmir sokaklarında olacağını tüm vatandaşları cumartesi günü festivale beklediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202