Mandi Artık Yalnız Değil

Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali’nin sevilen maskotu Mandi bu sene festivale eşi Mandila’yla beraber katılacak.

BELEDİYE 18.11.2019, 10:25
Mandi Artık Yalnız Değil

Menderes Belediyesi’nce Gümüldür satsuma mandalinasının tanıtımı için yapılan çalışmalar çerçevesinde festivalin maskotu Mandi’ye eş geldi. Bu sene ilk defa Mandila da eşi Mandi’yle beraber 23 Kasım Cumartesi günü Gümüldür Eski Köy Merkezi’nde yapılacak olan festivalde vatandaşlar ile bir araya gelecek.

Gümüldür mandalinasının dünyaya tanıtılması, ürünün daha büyük kitlelere yayılmasını sağlama adına Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafında bulunan Mandi, bundan sonra tüm etkinliklere eşi Mandila’yla katılacak.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, festival hazırlıkların yoğun olarak sürdüğünü, bu sene ailelerinin büyüdüğünü, festivalin maskotu olan Mandi’nin eşi Mandila’yla beraber etkinliğe katılacağını ve bundan sonra mandalinanın tanıtımında Mandi ve Mandila beraber olacaklarını, bu çerçevede çiçeği burnunda çiftin İzmir sokaklarında vatandaşlar ile buluşacağını, 23 Kasım Cumartesi günü Gümüldür’de yapılacak olan festivalde Mandi ve Mandila’nın beraber bulunup Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivaline renk katacaklarını belirtti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202