LÖSEV Seminerleri Farkındalık Yarattı

LÖSEV ve Bayraklı Belediyesi arasında imzalanmış olan ortaklık protokolü çerçevesinde verilmiş olan eğitim seminerlerine Bayraklı'da bulunan kültür ve semt merkezlerinden katılımcılar büyük ilgi gösterdiler.

BELEDİYE 26.10.2019, 09:35 26.10.2019, 09:37
LÖSEV Seminerleri Farkındalık Yarattı

Bir hafta devam eden 5 değişik seminere toplamda 770 kişinin katıldığı öğrenildi.

Farkındalık yaratma ve vatandaşların lösemiye olan duyarlılığını yükseltmek için yapılan etkinlikler çerçevesinde LÖSEV yetkilileri, Bayraklı ilçesinde eğitim semineri verdiler.

Toplantılarda Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından yapılan çalışmalar, hasta olan birisi için yapılması gerekli olanlar ve sağlıklı yaşama gibi konular ile alakalı katılımcılar bilgilendirildi.

22 - 25 Ekim tarihlerinde Osmangazi Hizmet Binası Konferans Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi, İsmet İnönü Postacılar Kültür Merkezi ve İhsan Alyanak Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliklerde vatandaşların bilinçlenmesini hedeflendi.

İş birliğimiz devam edecek

Çağın hastalığı lösemi hakkında yapılan etkinliklerin hedefine ulaştığı için memnun olduğunu dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, LÖSEV yetkililerine teşekkürlerini sundu. Lösemi ile alakalı farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Sandal, LÖSEV’le olan ortaklıklarının süreceğini ve farklı konularda eğitim seminerlerine devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202