Liseli Öğrencinin Projesine Başkan Sandal’dan Tam Not

Arkadaşları ile beraber Bayraklı ilçesinde ihtiyaç sahibi olan ilkokul öğrencilerine matematik dersi vermeyi talep eden Amerikan Koleji 11.sınıf öğrencisi Gürel Arı, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı ziyarette bulundu.

BELEDİYE 10.10.2019, 10:03
Liseli Öğrencinin Projesine Başkan Sandal’dan Tam Not

Öğrenciler tarafından başlatılan bu örnek davranıştan çok memnun olduğunu belirten Başkan Sandal,  böyle gençlerin kendilerinin umudunu artırdığını ve üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını belirtti.

Amerikan Koleji’nde Lise 3. Sınıfta okuyan Gürel Arı, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı ziyarette bulunarak, ilkokul öğrencileri ile alakalı sosyal sorumluluk projesinden bahsetti.

3. ve 4. sınıf öğrencilerine matematik dersi vermek istediğini belirten başarılı öğrenci, ihtiyaç sahibi öğrencilere arkadaşları ile beraber destek olmak istediklerini, önceki dönemlerde birkaç defa öğrenciler ile Bayraklı’daki kütüphanelerde buluştuklarını belirten 17 yaşındaki Gürel Arı, önceki sene bir kaç arkadaşı ile birlikte akıllarına küçük çocuklara ders verme fikrinin geldiğini, daha evvel kütüphanelerde birkaç etkinlik yapıp çocuklara eğitim verdiklerini, bunu boş vakitlerinde devam ettirmek ve çocuklara katkıda bulunmak istediklerini belirtti.

Başkan Sandal ise, bu güzel projenin kısa zamanda hayata geçirebileceklerini ifade ederek, insanın içinin güzelliğinin yüzüne yansıdığını, Betticket böyle bir sorumluluğu almasının kendilerini çok mutlu ettiğini, kendilerinin de destek olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını, İzmir'de maddi ihtiyacı olan 2000 öğrenci belirlendiğini ve onlara destek olduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202