Liseli öğrencilerden Bayraklı'da Matematik Kursu

Boş zamanlarında ilkokul öğrencilerine yardım ederek kendilerini de geliştiren lise öğrencileri ara tatilde Bayraklı Belediyesi Merkez Kütüphanesi'nde ücretsiz ders veriyor.

BELEDİYE 19.11.2019, 10:23
Liseli öğrencilerden Bayraklı'da Matematik Kursu

Geçen haftalarda Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ı ziyarette bulunan ve maddi ihtiyacı bulunan öğrencileri desteklemek için hazırlamış olduğu sosyal sorumluluk projesinden bahseden lise öğrencisi Gürel Arı, arkadaşları ile beraber örnek bir davranışta bulunuyorlar.

Amerikan Koleji 11. sınıf öğrencisi Gürel Arı, Ceren Doğa Korkmaz ve Eylül Şahin’le beraber ilkokul 4. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak matematik eğitimi verilmeye başlandı. Bayraklı Belediyesi Merkez Kütüphanesi'nde ara tatilde 10.00 – 12.00 saatleri arası eğitim vermekte olan gençler okullar açılmasının ardından da boş vakitlerinde aktivitelerinei sürdürmek etmek istiyor.

Bir taraftan da matematik öğretmeni olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, başarılı öğrencileri böyle güzel bir davranıştan ötürü kutlayıp tüm desteğini vereceğini ifade etti. Lise öğrencileri tarafından yapılan sosyal sorumluluk projesinin çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Sandal, bu tip öğrencileri görünce aydınlık bir gelecek için umutlarının arttığını, bu tip öğrenicilere ihtiyaçlarının olduğunu ve olanaklar dahilinde her daim yanlarında olacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202