Koronavirüs’e telekonferanslı önlem

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Koronavirüs salgını sürecinde Belediye çalışmalarının büyük bölümünü telekonferans yöntemiyle yürütüyor.

BELEDİYE 05.04.2020, 09:52
Koronavirüs’e telekonferanslı önlem

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile telekonferansla görüşen Başkan İduğ, salgına karşı alınan tedbirlerin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetleriyle ilgili bilgileri konferanslarla alıyor. 

Salgın tedbirleri nedeniyle koordinasyon toplantılarını ve kalabalık görüşmeleri kaldırdıklarını hatırlatan Başkan İduğ, “Koordinasyonu bozmamak, mesai arkadaşlarımızla iletişimi en üst düzeyde tutmak amacıyla toplantılarımızı internet ortamına taşıdık. Çalışma arkadaşlarımızı gruplar halinde telekonferans görüşmeye bağlıyor, yürüyen işleri ve planlanan konuları buradan görüşüyoruz. Bu durum bize önemli bir esneklik de sağladı. Toplantı saatinde sahada çalışmakta olan temizlik, park bahçe ve fen işleri ekipleri de sahadan bağlanarak o anda yapılmakta olan işi canlı olarak anlatabiliyor. Virüs tehdidi ortadan kalktıktan sonra da zaman zaman bu yöntemi kullanmaya devam edeceğiz” dedi. 

Hizmetler aksamayacak

Bu süreçte hem güvenlik tedbirlerini en üst düzeyde uygulamak hem de belediye hizmetlerinin eksiksiz yürümesini sağlamanın önemini hatırlatan Başkan İduğ, “Vatandaşa yaptığımız güvenlik uyarılarına önce kendimiz uyuyoruz. Dijital hizmetlerde öncü yapımızı kurum içi iletişim ağımızda da kullanıyoruz. Belediyecilik hizmetlerinin önemli bir bölümünü on-line ortama taşırken teknolojinin imkanlarını kullanarak kurum içinde de teması en aza indiriyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Bizler bu sürecin en sağlıklı şekilde atlatılması ve belediye hizmetlerinin aksamaması için her zamankinden daha fazla çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202