Korona Günlükleri Nevzat Çelik ile Cihan Demirci’yi ağırlıyor

Karşıyaka Belediyesi’nin “Korona Günlükleri” etkinliğinin bu haftaki konukları şair-yazar Nevzat Çelik ile gülmece yazarı Cihan Demirci olacak.

BELEDİYE 02.05.2020, 11:42
Korona Günlükleri Nevzat Çelik ile Cihan Demirci’yi ağırlıyor

Haluk Işık’ın yönettiği ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan etkinlikte, Pazartesi günü saat:16.00’da Nevzat Çelik ile “Hayat ve Şiir”, Çarşamba günü aynı saatte Cihan Demirci ile “Gülerek Düşünmek” üstüne konuşulacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, etkinliğe dair yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Yaşadığımız küresel salgının sıkıntılarını, hayatın her alanında ve hemşerilerimizle birlikte aşıyor, geleceğe umutla bakıyoruz. “Korona Günlükleri” her gün daha da artan bir ilgiyle, Karşıyaka’nın farkını ortaya koyuyor. Bu hafta da, dallarında çok değerli iki konuk ağırlayacak, hayata şiirin ve gülmecenin pencerelerinden bakacağız. Edebiyatımızın iki güçlü kalemini ağırlayacağımız ve yeryüzünün her yerine ulaşacağımız için onur duyuyoruz. Nevzat Çelik ile Cihan Demirci’ye şimdiden teşekkür ederken, herkesi bizimle olmaya davet ediyorum.”

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202