Konak’ta Hafta Sonu Vizeler Açık

Konak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada veznelerin “Emlak, Çevre Temizlik  Vergisi” ödemeleri amacı ile bu hafta sonunda açık olacağı belirtildi.

BELEDİYE 26.11.2019, 15:58
Konak’ta Hafta Sonu Vizeler Açık

Konak Belediyesi’nce Emlak, Çevre Temizlik  Vergisi ödemelerini yapmayı talep eden vatandaşlar için vergi ödeme süresi 2 Aralık 2019’a kadar uzatıldı.

Vergilerini ödemek için son günlere kalmış olan vatandaşların, işlemlerini daha rahat bir şekilde yapmaları ve son dönem yoğunluğu ile mağduriyet yaşamamaları için veznelerin hafta sonunda da açık olacağı belirtildi. Konak’ta, 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günlerinden Mali Hizmetler binasıyla Gültepe Semt Merkezi içerisindeki vezneler 09.00 - 16.00 saatleri aralığında açık olacak. Vatandaşların ödemelerini 2 Aralık Pazartesi saat 16.00’ya kadar yapabilecekleri belirtildi.

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi için Konak Belediyesi vezneleri, Vakıflar Bankası şubelerin ya da PTT aracılığı ile 218227 nolu posta çeki hesabı üstünden ödeme yapılabilecek. Ayrıca  www.konak.bel.tr resmi web sitesi üstünden e-belediye linki tıklanıp da ödeme yapmak mümkün. Son olarak Konak Belediyesi’nin mobil uygulamasını kullanıp da ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202