Konak’ta Esnafın Sorunları Çok Hızlı Çözülecek

Konak Belediyesi tarafından ‘Esnaf Masası’ hizmete girdi. Konak esnafının problemlerini, şikâyetlerini ve önerilerini ele alacak olan Esnaf Masa hızlıca çözüm üretecek.

BELEDİYE 02.11.2019, 11:50
Konak’ta Esnafın Sorunları Çok Hızlı Çözülecek

Konak Belediye başkanı Abdül Batur, esnaf ile belediye arasında köprü görevi yapacak Esnaf Masası birimine ziyarette bulundu. Batur; bu masanın sorunlara hemen müdahale edip sorunları hızlıca çözeceğini belirtti.

Başkan Abdül Batur’un, ‘Birlikte Konak’ anlayışı ile sürdürdüğü belediyecilik çalışmaları her alanda devam ediyor.

Seçim döneminde, ilçeyi tüm paydaşlar ile beraber yöneteceği ile alakal verdiği sözleri tek tek yapan Batur, sınırlarında en çok esnafın bulunduğu Konak’ta, Esnaf Masası birimini kurdurup büyük bir ihtiyacı karşıladıklarını belirtti.

Masanın şimdiye dek yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi alan Batur, Esnaf Masasının, Konak’taki en büyük aile olan esnaf ailesinin sorunlarıyla alakalı bir çözüm noktası olduğundan çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti ve Masanın, esnafın sorunlarını çözmek için ortak proje üretip esnaf ve belediye arasında gerçekleşen çalışmaları daha sağlıklı bir noktaya taşıyacağını, belediyenin ortak akılla bir araya gelip, sorunları ortadan kaldıracaklarını, ‘Birlikte Konak’ dediklerini ve verdikleri sözleri tuttuklarını, esnafla belediye arasında köprü olacak bu masanın Başkanı Doğan Kılıç ve ekibine başarılar dilediğini söyledi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202