Konak’ta, Can Dostların Da Yaşama Hakkı Var

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayatlarına devam ettiren can dostlara daha iyi bakılacağını belirtti.

BELEDİYE 19.10.2019, 12:24
Konak’ta, Can Dostların Da Yaşama Hakkı Var

Sokak hayvanlarının özelinde, ‘doğa, çocuk ve can dostları’ teması ile 28 Eylül tarihinde, Gündoğdu Meydanı’nda yapılan, Türkiye’nin en genişletilmiş festivaline destekte bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Başkan Abdül Batur’u ziyarette bulundular. Hayvan dostları, yapılan festival için Başkan Batur’a teşekkür ettiler.

Festivalde 40’a yakın sivil toplum kuruluşundan destek alındığını anımsatan Başkan Batur da, organizasyonun başarı ile yapıldığını belirterek hep beraber örnek bir çalışma yaptıklarını, bundan büyük bir heyecan duyduğunu, bunun kendilerinin görevi olduğunu, kendisinin emeği geçen tüm kurumlara ve arkadaşlara teşekkür ettiğini, yerel yönetimle sivil inisiyatifin buluşmasıyla neler yapabileceğinin gösterildiğini, Can dostların da yaşamaya hakları olduğunu kamuoyuna beraber aktardıklarını ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini, Konak’ın dayanışma ile ortak akılla hızlı bir şekilde kalkınacağını belirtti.

Ziyaretten sonra Başkan Batur’a bir teşekkür plaketi sunuldu. Ayrıca KİFTDER üyesi olan 14 yaşındaki Fatih Güneri de Başkan Batur’a kendi yapmış olduğu resmi hediye etti.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202