Konak Belediye Meclisi Eylül Ayı 2. Toplantısını Gerçekleştirdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Eylül ayının ilk olağan toplantısı sırasında sunulan 2020-2024 Stratejik Planı'nı kabul eden meclis, bu maksatla ilçedeki tarihî yapıları kalkındırmayı da hedefleri arasına koydu.

BELEDİYE 06.09.2019, 09:14 06.09.2019, 09:33
Konak Belediye Meclisi Eylül Ayı 2. Toplantısını Gerçekleştirdi

Konak Belediyesi'nin eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan olağan ikinci toplantısı yapıldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un yönetiminde yapılan toplantı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Eylül ayının ilk olağan toplantısı sırasında sunulan 2020-2024 Stratejik Planı'nı kabul eden meclis, bu maksatla ilçedeki tarihî yapıları kalkındırmayı da hedefleri arasına koydu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Batur, göreve geldiğinden itibaren şeffaf bir yönetim uyguladıklarını ve söz konusu yönetim ile birlikte her vatandaşa eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde bulunduklarını ifade etti. Daha evvelden Narlıdere'de belediye başkanlığı yapan Abdül Batur, görev süresi boyunca "Nar Taneleri Eko Çiftlik ve Sosyal Yaşam Merkezi" projesinden ötürü çok mutlu olduğunu ve söz konusu projenin Konak ilçesinde devam Perabet etmesi için de meclisten onay alındığını belirtti. Başkanın sunduğu önergenin kabul edilmesiyle birlikte, ağustos ayı içerisinde başlanan Engelsiz Yaşam Köyü Projesi'nin kapsam alanı da genişlemiş oldu. Başkan, bu projenin meclisten geçmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Belediye meclisinden sorulan bütün bilgi taleplerinin son derece şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile cevaplandırıldığını açıklayan Başkan Batur, bu husus hakkında hiçbir çekincelerinin olmadığını ve belediyeyi vatandaşla birlikte şeffaf bir şekilde yönetmeye devam ettiklerini belirtti. Konak ilçesinde aldığı yüzde 64'lük oy oranını da hatırlatan başkan, halkın kendisine göstermiş olduğu büyük destek karşısında sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini açıkladı.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202