Kılıçdaroğlu’ndan Menderes Standına Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Toplantısında Menderes Belediyesi’nin standına ziyarette bulundu.

BELEDİYE 22.11.2019, 13:35 22.11.2019, 18:01
Kılıçdaroğlu’ndan Menderes Standına Ziyaret

Kardeş Kentler, Çağdaş Kentliler sloganı ile yapılan CHP’li Belediye Başkanları Toplantısına katılımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menderes Belediyesi’nce 23 Kasım Cumartesi günü yapılacak Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali’nin tanıtımı için alanda kurulmuş olan standa ziyarette bulundu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’la buluştu.

Başkan Kayalar’dan Gümüldür satsuma mandalinası hakkında bilgiler alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Kayalar’ın ikram etmiş olduğu mandalinayı da afiyetle yedi. Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivali’nin maskotları Mandi ve Mandila ile de buluşan Kılıçdaroğlu hatıra için fotoğraf çektirdi.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun desteği için teşekkür etti ve Belediye Başkanları Toplantısında Menderes Belediyesi olarak 23 Kasım Cumartesi günü Gümüldür Eski Köy Merkezi’nde yapacakları Geleneksel Gümüldür Özdere Mandalina Festivalinin tanıtımı için kurdukları özel standı gerçekleştirdiklerini, Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yoğun programına rağmen vakit ayırıp standı ziyaret ettiklerini,  tüm Menderesli hemşehrileri namına kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.

Yorumlar (0)
açık
banner202