Kent AŞ: Dava Edeceğiz

Karşıyaka Belediyesi ortağı KENT AŞ, internet ortamında haklarında yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

BELEDİYE 11.10.2019, 10:50 11.10.2019, 11:04
Kent AŞ: Dava Edeceğiz

Karşıyaka Belediyesi’nin iştirakı Kent AŞ, yaptığı basın açıklamasında internette, bünyelerindeki danışmanların çalışma saatleri, ücretleri ve yeterlilikleri hakkında yanlış bilgi aktarımı yapıldığını ifade etti. 

Yetkililerce yapılan açıklamada, şirketin göreve geldikten kısa bir süre sonra hangi alanlarda daha fazla bilgi almaya ihtiyacı olduğunu anlaşıldığı ve bu kapsamda proje yatırım, gastronomi ve finans-muhasebe olmak üzere 3 ana konuda 3 danışman ile Yönetim Kurulu Başkanına bağlı sözleşme imzaladıkları belirtildi.

Danışmanlar Hakkında Bilgi Verildi

Danışmanların konularında tecrübeli ve uzman olduğu, makul fiyatlar karşılığında ve KENT AŞ’ye oldukça katkısı olan kişilerden seçildiğinin bilgisi de verildi. Yönetim Kurulu, yayımladığı basın Betgaranti açıklamasında, “27 senelik deneyimi olan, İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu Yüksek İnşaat Mühendisinin Proje-yatırım danışmanı olarak haftada 5 gün, 8 saat fiili olarak şirketimizde yer almaktadır. Gastronomi alanında ODTÜ ve Hacettepede eğitim görmüş, tarım ve ekoloji hakkında yurt içi, yurt dışında eğitim almış, pek çok ürünün üretiminde bulunmuş, 20 senelik tecrübesi olan bir kişi danışmanlık hizmeti vermektedir. Gastronomi danışmanımız 2-3 gün şirketimizde bulunmaktadır. Finans ve Muhasebe danışmanımız ise 38 senelik tecrübesiyle Karşıyaka’da Mali müşavirlik yapan bir arkadaşımızdır ve kendisi haftada en az 3 gün şirketimizde zaman geçirmektedir. İnternet basınında iddia edildiği gibi siyasi veya bankamatik memurluğu olduğu, iftiradan başka bir şey değildir. Bu şekilde ne yapılmaya çalışıldığını anlamadığımız karalama çalışmaları, büyük bir emekle çalışan arkadaşlarımızı olumsuz etkilemektedir. Öte yandan, şeref, kişilik hakları ve haysiyeti ihlal eden bu tarz gerçek dışı haberleri dava edeceğimizi de kamunun dikkatine sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202