Kemeraltı’nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği’ne yeni seçilmiş olan Başkan Semih Girgin ve yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a ziyarette bulundu.

BELEDİYE 18.11.2019, 14:45 25.11.2019, 10:01
Kemeraltı’nın Sorunları Masaya Yatırıldı

Kemeraltı Çarşısı ve Çarşı esnafının gereksinimleri ve sorunlarının masaya yatırılmış olduğu buluşmada Kemeraltı’nın yeni bir anlayışla ve hep beraber uyum içerisinde bir çalışmayla hak ettiği yere taşınacağı belirtildi.

Derneğin yeni yönetimini kutlayan ve başarı dileklerini ileten Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kemeraltı’nın her daim öncelikleri arasında olduğunu belirtti ve tarihi çarşının hep beraber ayağa kaldırılacağını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Konak Belediyesi’nin ortak paydalarından bir tanesinin de Kemeraltı olduğunu ifade eden Başkan Batur, Kemeraltı’nın yalnızca yapılacak işler ile kalkındırılabileceğini, kendilerinin büyükşehir, ilçe belediye, Tarkem ve dernek olarak hep beraber olurlarsa Kemeraltı’nın ayağa kalkacağını, daha iyi bir noktaya geleceğini, Küçükşehir büyükşehir olmadığını şehrin herkesin olduğunu ve birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

Başkan Semih Girgin ise vermiş olduğu desteklerden dolayı Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkür etti ve Konak Belediyesi tarafından Kemeraltı’nda yapılacak olan tüm çalışmalarda ve etkinliklerde kendilerinin yanlarında olmak istediklerini söyledi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202