Kemalpaşa’ya Yeni Yılda Yeni meclis salonu

Kemalpaşa Belediyesi yeni senede modern bir toplantı salonuna kavuşacak. Bunun için artık sayılı gün kaldı.

BELEDİYE 31.12.2019, 00:03 02.01.2020, 02:53
Kemalpaşa’ya Yeni Yılda Yeni meclis salonu

Yeni yapılmakta olan toplantı salonunun belediyenin hizmet binasının teras katında olduğu ve 2020’nin Şubat ayında faal olacağı belirtildi. 300 civarında kişiyi alabilecek salonu Kemalpaşa ilçesinde kazandırdıklarını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, İlçeye modern bir meclis salonunun kazandırıldığını ve herkese hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Göreve gelmiş olduğu günden bu yana ilçenin eksik noktalarını belirleyip, giderilmesi ile alakalı yoğun bir çalışma yapan Başkan Rıdvan Karakayalı, eski meclis toplantı salonunun kapasitenin yeterli olmaması ve hizmet binasına uzak olmasından dolayı yeni bir projeye hayat verdi. Yoğun bir çalışmadan sonra salonda ilk toplantının Şubat 2020’de yapılacağı belirtildi.

Kemalpaşa’nın artık modern bir meclis salonunun olduğunu dile getiren Karakayalı, 2009-2014 senelerinden kendi meclis salonlarının ana bina içinde olduğunu, önceki dönemde salonun Dere’ye taşındığını ama ona pek meclis salonu denemeyeceğini, Meclis üyelerinin karşısında masalarının ve  mikrofonlarının olmadığını, bu yüzden kendilerinin de belediyenin üst katını değerlendirdiklerini, ilçenin güzel bir meclis salonuna kavuşacağını söyledi.

Toplantılar Canlı Yayında

Dere ve Mesire Alanı’nda internet sorununun da olduğu için meclis toplantılarını canlı olarak yayınlayamadıklarını söyleyen Başkan Karakayalı, tüm meclislerin halka canlı olarak yayınlanacağını, daha önce internet sıkıntısından bunu yapamadıklarını, her yerde meclis salonlarının belediyeye yakın olduğunu, ana binada olmasının ise çok kolaylıklar sağladığını ve Kemalpaşa’ya hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202