Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya : Gazeteciler yaptığı işin doğası gereği, çok önemli bir kamu hizmetini yerine getiriyor

Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Kemalpaşa’da görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

BELEDİYE 10.01.2020, 16:37
Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya : Gazeteciler yaptığı işin doğası gereği, çok önemli bir kamu hizmetini yerine getiriyor

Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Kemalpaşa’da görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kemalpaşa Cake Fond’da düzenlenen kahvaltıya Dr.Kemal Kızılkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Yzb.Erkan Kip, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Pehlivan ve İlçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda konuşan Kemalpaşa Kaymakamı Dr. Kemal Kızılkaya, "Günümüzde bilgi çağı dediğimiz bir zaman diliminde vatandaşların bilgilendirme ve bilgi alma hakkını en iyi şekilde sizler vasıtasıyla yerine getirildiğinin kimsenin şüphesi yok. Vatandaşların talep ve düşüncelerini yukarılara aktarma konusunda çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Aynı zamanda bizim çalışmalarımızın kamuoyuyla paylaşılması ve vatandaşın doğru bilgilendirilmesi noktasında da aktif bir çalışma yapıyorsunuz. El birliği ve gönül birliği içerisinde bir aile olarak ilçemizi daha güzel günlere taşıma adına vereceğimiz bütün mesailerde ortaya koyacağımız bütün gayret ve emeklerde sizleri de yanımızda görmekten onur duyacağız” diyerek gazeteciler yaptığı işin doğası gereği, çok önemli bir kamu hizmetini verdiklerinin altını çizdi.Kahvaltı sonunda işletme sahibi sahibi İlhan Öztürk tarafından hazırlanan pasta ile kahvaltıya katılım sağlayan Dr.Kemal Kızılkaya, İlçe Jandarma Komutanı Jnd.Yzb.Erkan Kip, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Pehlivan’nın 10 Ocak İdareciler Günü kutlandı.

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202