Kemalpaşa Cumhuriyetini Kutladı

Kemalpaşa Belediyesi, Cumhuriyet’in 96. Yaşında harika bir kutlama organizasyonu yaptı.

BELEDİYE 31.10.2019, 02:02
Kemalpaşa Cumhuriyetini Kutladı

Bu sene 96. yıl dönümü kutlanan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kemalpaşa Belediyesi’nin etkinliklerine yoğun bir katılım oldu. Kemalpaşalılar büyük bir coşku ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladılar.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Türkiye Cumhuriyeti’nin tek kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri sevgi, saygı ve minnet ile andığını ve herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladığını ifade etti.

Kemalpaşa Belediyesi’nce yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Fener Alayıyla başladı. 8 Eylül İlköğretim Okulu bahçesinden başlamış olan yürüyüş, Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’nda sonlandı. Yürüyüşe Kemalpaşalı vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu görüldü. Hemen hemen 2 bin kişinin oluşturduğu kortej, kırmızı beyaz bayrakları göklerden indirmediler. Büyük bir coşkuyla tamamlanmış olan yürüyüşün ardından Kemalpaşa Rekreasyon Alanı’ndaki etkinlikler, Kemalpaşalı vatandaşlar ile buluştu.

Etkinliklerin devamında Grup Mira ve Evren Erol sahne alıp güzel şarkılarını söylediler. Sahne performansları ile çok beğenilen sanatçılar Cumhuriyet coşkusunu zirveye taşıdılar.

Burada yaptığı konuşmasında Başkan Karakayalı, geçmişi unutmadan, geleceğe güven ile bakmak için çok çalışmak gerektiğini, çalışacaklarını ve başaracaklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202