Kemalpaşa Belediyesi sporcuları Antalya’dan madalya ile döndü

Kemalpaşa Belediyesi sporcuları Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan madalyayla döndü. Nefes kesen müsabakada Türkiye 3’üncüsü olan Emirhan Ateş ile Samet Ağadere Kemalpaşa’nın gururu oldu.

BELEDİYE 21.01.2020, 16:19 21.01.2020, 16:26 Buse Erdil
Kemalpaşa Belediyesi sporcuları Antalya’dan madalya ile döndü

Kemalpaşa Belediyesini temsil eden Emirhan Ateş (18) ile Samet Ağadere (16) 2 bin sporcunun katıldığı Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda önemli bir başarının altına imza attı. Antalya’da gerçekleşen turnuvada gençler kategorisinde yarışan Kemalpaşalı sporcular, Türkiye 3’üncüsü oldu. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya teşekkür eden Kemalpaşa Belediye Spor Kulübü eğitmeni Mücahit Arat, “Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Karakayalı bize desteğini esirgemiyor. Katıldığı her platformda gençlere ve sporculara verdiği desteği dile getiriyor. Biz de önümüzdeki süreçte de alacağımız başarılı sonuçlarla Kemalpaşa Belediyesi’nin ismini yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

GENÇLERİMİZE VE SPORCULARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK 
Kemalpaşa Belediyesi sporcuların aldığı başarıdan dolayı gurur duyduğunu kaydeden Başkan Karakayalı, “Sporcularımız turnuvada önemli bir başarı elde etti. Kemalpaşa Belediyesi olarak her zaman gençlere ve sporcularımıza destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Geleceğimiz olan gençlerin spora yönelmesi için  teşviklerimiz de devam edecek. Böylelikle Kemalpaşa’mız gençlerimizle birlikte yükselmeye devam edecek” diye konuştu.


 

Yorumlar (0)
18°
parçalı bulutlu
banner202