Karşıyakalılar Ata’sına koştu!

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve yüzlerce Karşıyakalı vatandaş, Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısı ile Anıtkabir’e gitti.

BELEDİYE 10.11.2019, 17:04 10.11.2019, 17:26
Karşıyakalılar Ata’sına koştu!

Ata’nın mozolesine çiçek bırakan Tugay, Başöğretmen, Ulu Önder Atatürk’ün; en büyük esinleri, cesaretleri ve güç kaynakları olarak her daim kendileri ile olduklarını belirtti.

Karşıyaka Belediyesi’nce yapılan Anıtkabir ziyaretine; Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katılımda bulundular.

Belediyenin ayarladığı otobüsler ile Karşıyaka ilçesinden Ankara iline giden Atatürk sevdalıları, sabahın erken saatlerinde Anıtkabir’e ulaştılar. Ellerinde karanfiller ile anma törenine katılımda bulan Karşıyakalılar; Büyük Önder Atatürk’e sevgi, saygı ve bağlılıklarını sundular. Başkan Tugay ve eşi Öznur Tugay da tüm Karşıyaka halkı adına Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ulu Önder ve Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuz sevgi, saygı ve minnet ile andıklarını, En büyük esinimiz, cesaret ve güç kaynağı olarak, bugün ve daima kendileri ile olacağını, bizlere emanet ettiği değerleri de her daim koruyacaklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202