Karşıyaka’da Erol Mütercimler Atatürk’ü Anlatacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından  gelenekselleştirilen “Ayın Konuğu” etkinliklerine, bu ay ünlü yazar, araştırmacı ve programcı Erol Mütercimler katılacak.

BELEDİYE 07.11.2019, 12:05
Karşıyaka’da Erol Mütercimler Atatürk’ü Anlatacak

Bugüne kadar pek çok kitabı ve televizyon programları ile ülke gündeminden düşmeyen Mütercimler, “Fikrimizin Rehberi: Atatürk” isimli söyleşide, Büyük Önder’in farklı taraflarını anlatacak, gün ve gündem ile alakalı düşüncelerinden de bahsedecek. Haluk Işık tarafından yönetilecek söyleşi, 15 Kasım 2019 Cuma günü, saat 20.00’de Karşıyaka Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, büyük ilgi göreceğini tahmin ettiği etkinlik ile alakalı olarak yerel yönetimlerin bir görevinin de kentlerinde bilimsel, sanatsal ve düşünsel yapıyı geliştirecek çalışmaların yapılmasını sağlamak olduğunu, bu bilinç ile sürdürdükleri “Ayın Konuğu” etkinliklerinde, şimdiye kadar çok değerli konukları ağırladıklarını, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81. Senesinde hasret ile andıklarını ve büyük mirasına sahip çıkmak için bilinç tazeledikleri bu günlerde, Erol Mütercimler’i konuk edeceklerini ve Atatürk ile alakalı çok geniş ve derin araştırmalar yapmış olan Erol Mütercimler’i konuk etmekten sevinç duyduklarını tüm İzmirlileri bu önemli buluşmaya davet ettiğini belirtti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202