Karşıyaka’da Bir İlk: Atatürk Sofrası

Ulu Önder Atatürk anısı için Kent A.Ş. şeflerince özel olarak hazırlanmış olan “Atatürk’ün En Sevdiği Yemekler Menüsü” 10 Kasım’a dek Latife Hanım Köşkü Kafe ve Park Kafe’de İzmir halkını bekliyor.

BELEDİYE 03.11.2019, 14:35
Karşıyaka’da Bir İlk: Atatürk Sofrası

Karşıyaka Belediyesi iştirâki olan Kent A.Ş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılmasının 81. yılı anısına özel bir menü yaptı. Atatürk’ün en sevdiği yemeklerin bir araya getirildiği menü, Latife Hanım Köşkü Kafe ve Park Kafe’de konuklara sunuldu.

Selanik tarzı ıspanaklı börek, kuru fasulye, etli bamya, karnıyarık, enginar, pilav, fava ve irmik helvası tercihleri arasından her gün değişik yemeklerin verileceği menü, 10 Kasım Pazar akşamına dek tesislerdeki sofraları süsleyecek.

Ulu Önder Atatürk’ü, Cumhuriyet’in kalesi Karşıyaka ilçesinde sonsuz sevgiyle, saygıyla ve minnet ile hatırladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yüreklerde ve fikirlerde büyütülen Atatürk sevdasının bu defa da sofralara taşıdıklarını ve ‘Sofralarımızdaki en özel yer her zaman O’nun...’ dediklerini, bu sene ilk defa yaptıkları menünün, 10 Kasım’a dek Atatürk sevdalılarına sunulacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202