Karşıyaka’da 2 Önemli Karar Alındı

Karşıyaka Belediyesi, çok önemli atılda bulundu ve toplum için çok önemli bir konumda olan kadınlar ve aile ile alakalı çalışmalar yapılması için ‘Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ kuracak.

BELEDİYE 12.10.2019, 11:30
Karşıyaka’da 2 Önemli Karar Alındı

Karşıyaka Belediye Meclisi’nin Ekim ayı 2. Oturumu yapıldı. Oturumda gündeme gelmiş olan önerge oy birliğiyle kabul edildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay konu ile alakalı, çok önemli bir kararın alındığına inandığını ve destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Ayrıca Mecliste Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bir de ‘Toplumsal Eşitlik Birimi’nin kurulmasına da oy birliğiyle karar verildi. Avrupa Birliği’yle ortak projeler yapmak ve hibe olanakların Savoybetting faydalanmak için kurulmuş olan birimin, dezavantajlı kişilerin ve grupların toplumda bulunan yerini kuvvetlendirmeye yönelik hizmetler üreteceği ifade edildi.

Meclis toplantısında konuşan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Murat Aydın, alınan kararların  Meclisi ve Belediye adına mühim bir adım olduğunu, . Karşıyaka’da kadın nüfusunun daha fazla olduğunun görüldüğünü, alınan kararlarla Belediyenin kadın hakları ile toplumsal eşitlik ile alakalı bakış açısının net bir biçimde ortaya koyduğunun görüldüğünü belirtti.

Yorumlar (0)
açık
banner202