Karşıyaka Yeni Kütüphanesine Kavuştu

Karşıyaka Belediyesince, vatandaşların edebi eserlere ulaşımını kolaylaştırmak ve kitap okuma alışkanlığını yükseltmek amacı ile ilçeye yeni bir kütüphane açıldı.

BELEDİYE 06.10.2019, 12:11
Karşıyaka Yeni Kütüphanesine Kavuştu

Şair ve yazar Zeki Büyüktanır’ın, Karşıyaka Belediyesinde çalışan personelin ve vatandaşların bağışlamış olduğu 8000 kitap ile meydana getirilen ‘Büyüktanır Homeros Kütüphanesi’, Çarşı Kültür Merkezi içinde tören ile hizmete sunuldu.

Büyük Beğeni Aldı

Törende açılış Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay ile beraber protokolle birlikte yapıldı. Tüm türlerdeki kitapların bulunduğu kütüphane, herkesten büyük bir beğeni aldı. Kütüphane için başlatılmış olan kampanyanın sürdüğü ve kitap bağışı yapmak isteyenler vatandaşların Karşıyaka Belediyesi’ne ait olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’yle kültür merkezlerine başvurabilecekleri ifade edildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Karşıyaka’nın bugün Bets10 mühim bir kitap merkezini daha kazandığını, buradaki kitapların çoğalacağını, her kütüphanenin bir kültür ocağına döneceğini, vatandaşları da kitap bağışlamaya davet ettiğini, kütüphane içinde bir de kitap kulübünün oluşturulduğunu, bunun yanında edebiyat günlerinin de olacağın ve emeği geçen herkese teşekkür erttiğini fade etti.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202