Karşıyaka Sağlık Zirvesi İçin Buluştu

Karşıyaka Belediyesi tarafından toplumun sağlığının korunmasını desteklemek amacı ile ‘Yerel Yönetimlerde Sağlık Hizmetleri’ isimli bir panel organize etti.

BELEDİYE 03.10.2019, 12:38
Karşıyaka Sağlık Zirvesi İçin Buluştu

Panel Çarşı Kültür Merkezi’nde yapıldı ve  yoğun bir katılım sağlandı. Panelde; yerel yönetimlerce yapılan örnek projelerin Vdcasino ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilebilmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yaptığı slayt gösterisinde sağlıklı yaşam için ilçeyi değiştiren ve geliştiren hizmetleri anlatıldı.

Başkan Ataç Tepebaşı’nda yaptıkları Yaşam Köyü’nün ülkede benzerinin olmadığını belirterek, Cemil Başkanının Eskişehir’e geldiğini kendileri ile yaptıkları projeleri beraber gezip incelediklerini, bundan sonra ortak yapılacak mühim çalışmaların olacağını, ve herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

Önem Veriyorum

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 4 dönemdir görevine başarılı bir şekilde devam eden partilerinin  ve kendileri gibi düşünen insanların yüz akı olan, diş hekimi Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın aralarında olmasının mutluluk verici olduğunu, onur duyduğunu, bir belediyenin kent halkı ve halk sağlığı için nasıl çalışmalar yapabileceğini konuşmak amacı ile buluştuklarını, Belediye Başkanlığı’ndan başka bir hekim olduğunu ve bu konuya çok önem verdiğini belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202