Karşıyaka Çocuk Korosu’nda konser hazırlığı…

Karşıyaka Sanat Derneği ile Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü’nün ortak projesi olan ve Karşıyaka’da ilk kez kurulan Karşıyaka Çocuk Korosu ilk konserine hazırlanıyor.

BELEDİYE 09.02.2020, 14:21 09.02.2020, 17:00
Karşıyaka Çocuk Korosu’nda konser hazırlığı…

Mehtap Gönüldaş yönetiminde çalışmalarına Karşıyaka Sanat Derneği ve Bostanlıspor Kulübü’nün merkezinin bulunduğu Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapan Karşıyaka Çocuk Korosu, ilk konserini 30 Mart Pazartesi günü Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun “Bahara Merhaba…” konserinden önce verecek. 
Sahne alacakları için çalışmalarını daha da ciddiyet ve heyecanla sürdüren Karşıyaka Çocuk Korosu’nun ilk sınavından yüzünün akıyla çıkacağını belirten Karşıyaka Sanat Derneği ve Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “Mehtap Gönüldaş yönetiminde kısa bir süre önce kurduğumuz, son derece yetenekli öğrencilerden oluşan Karşıyaka Çocuk Korosu ilk sınavına hazırlanıyor. Çocuklarımız konsere güzel bir repertuvar ile çıkacaklar ve önce aileleri sonra da müzikseverlerin alkışlarını hak etmeye çalışacaklar” dedi.


Karşıyaka Çocuk Korosu şefi, Karşıyaka Sanat Derneği Çocuk Grubu yönetmeni Mehtap Gönüldaş, çalışmalara kısa bir süre önce başladıklarını, zaman içinde sayılarının fazla olmamasına karşın sahneye çıkacak kadroya ulaştıklarını belirterek, “İlk sınavımızın heyecanı içinde çalışmalarımızı cumartesi günleri sürdürüyoruz. Karşıyakalı çocuklarımızı aramıza katılmaya ve müzikseverleri de 30 Marttaki konserimize bekliyoruz” diye konuştu. 


Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202