Karşıyaka Belediyesi'nin Kent A.Ş tesisi Karşıyakalılardan tam not aldı!

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.’ye bağlı kafeler 10 Haziran itibarıyla yeniden hizmet vermeye başlamıştı. Dezenfekte ve hijyen çalışmaları biten,  sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen tesislere gelen misafirler karşılaştıkları manzara karşısında mutluluklarını dile getirdi.

Karşıyaka Belediyesi'nin Kent A.Ş tesisi Karşıyakalılardan tam not aldı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın isteğiyle tesislerinde Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönerge doğrultusunda değişiklikler yapan Kent A.Ş.’nin, sosyal mesafe planına göre düzenlenen kafe ve restoranlarında uyguladığı hijyen konusundaki titiz çalışma göze çarpıyordu. 10 Haziran itibarıyla açılan Denizkent Self Kafe, Tersane Kafe ve Park Kafe’yi ziyaret eden misafirler gördükleri manzara karşısındaki mutluluklarını dile getirdiler.

“BU KADARINI BEKLEMİYORDUM”

Tersane Kafe’nin uzun zamandır müşterisi olduğunu söyleyen ziyaretçi “ Tersane Kafe’ye kısıtlamaların kalkmasından sonra ilk defa bugün geldim. İçeriye girdiğim an çalışan arkadaş ateşimi ölçtü ve ellerimi dezenfekte etmemi rica etti. Maskem olmadığı için bana maske ikram ettiler. Kafenin içi gerçekten çok temiz gözüküyor. Ben bu kadarını beklemiyordum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“GÖRDÜĞÜM EN STERİL MEKÂN”

Denizkent Kafe’ye arkadaşlarıyla gelen misafir “ Denizkent Kafe’ye ilk defa arkadaşlarım sayesinde bugün geldim. Sosyal mesafe kurallarına çok iyi uyulmuş.  Ayrıca istediğimiz zaman tek kullanımlık ürünler talep edebiliyoruz. Masalar biz oturmadan önce dezenfektan ile temizleniyor. Hatta arkadaşıma dönüp dedim ki ‘Burası bu zamana kadar gördüğüm en steril mekan’. Belediyemize bizlere bu sağlıklı ortamı sağladığı için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“KESİNLİKLE ÇOK SEVDİM”

Pandemi sürecinden sonra ilk kez Park Kafe’ye geldiğini dile getiren lise öğrencisi  “Kesinlikle çok sevdim. Hijyen kurallarına uyuluyor. Tüm çalışanlar maske ve siperlik takıyorlar. Bizlere dezenfektan vererek ateşimizi ölçüyorlar ve her şey tek kullanımlık. Çalışanlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202