Karşıyaka Belediyesi Havuzunun Temizliği Tescillendi

Karşıyaka’daki yarı olimpik ölçülere sahip ilk kapalı yüzme havuzu olan Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, İzmir Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü’nce “Temiz Havuz Sertifikası” aldı.

BELEDİYE 10.10.2019, 09:33
Karşıyaka Belediyesi Havuzunun Temizliği Tescillendi

Hemen hemen bir Pinbahis sene boyunca düzenli bir şekilde yapılmakta olan kontroller neticesinde havuz hijyen ve su kalitesi bakımlarından yönetmelikte belirtilen standartlara uygun olduğu belirlendi.

Sadece Birkaç Yerde Var

İzmir ilinde yalnızca birkaç tesisin ‘Temiz Havuz Sertifikası’nı aldığını vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Halkın sağlığına önem vererek tesisin temizlik ve hijyeni ile alakalı çok büyük hassasiyet gösterdiklerini, bu doğrultuda yaptıkları özenli çalışmaların sonucunda aldıkları sertifika ile havuzun temizliğinin ve kalitesinin resmen tescillendiğini, İzmir ilinde Temiz Havuz Sertifikası’na sahip olan yalnızca 1 belediye ile 15 havuzun olduğunu kendilerinin de bu belgeye layık görülmesini mutlulukla karşıladıklarını ve standartları korumak için özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202