KARBEM Eğitiyor..!!

Karabağlar Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber ettiği Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi ( KARBEM ), sosyal bir belediye yaklaşımına örnek niteliğinde olmaya devam ediyor..

BELEDİYE 16.09.2019, 13:17
KARBEM Eğitiyor..!!

Karabağlar Belediyesi'nin tüm imkanalarını kullandığı Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi ( KARBEM ), sosyal belediyecilikte çığır açmaya devam ediyor. Lise ve üniversiteye hazırlanan binlerce öğrencinin yararlandığı sosyal merkezde, dinamik ve idealist bir öğretim kadrosu oluşturularak hizmet verilmeye devam ediyor. Karabağlar Belediyesi Başkanı Muhittin Selvitopu, KARBEM'i ziyaretleri sırasında tüm öğretmen ve öğrencilere öğretim dönemlerinde başarı dileklerini iletti.

Başkan Selvitopu, belediye olarak eğitime ayrı bir önem verdikleri üzerinde dururken, öğrencilere, “Bugünün teknolojisi nedeniyle her türlü bilgiye kolayca ulaşma olanağınız var. Bu olanağı iyi değerlendirin. Sizlerin başarısı ailelerinizi olduğu kadar bizleri de mutlu eder. Umarım gelecekte bu ülkeyi yönetecek, topluma yararlı iyi birer vatandaş olursunuz” sözleri ile hitap etti.

Ayrıca Başkan Selvitopu, ders dışındaki saatlerde bol bol kitap okumalarını; bilim, kültür ve sanat etkinlikleriyle alakadar olmaları gerektiğinin üzerinde durdu.

“TÜRK MİLLETİNE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ”

KARBEM öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Eğitim bizim için çok önemli. Belediye olarak bu konuda tasarruf etmiyoruz. Sadece dersane değil, okullar anlamında da gereken katkıyı vermeye çalışıyoruz. Bu yıl bir görevimiz daha var. Kız öğrenci yurdumuzu açtık. Şu anda kayıtlar devam ediyor. 284 öğrenci kapasiteli yurdumuz, standartlar açısından İzmir’in en iyilerinden. Bunları yaparken sizlerden isteğimiz, zamanı verimli geçirmeniz. Çünkü bu ülkeye karşı hepimizin sorumluluğu var.”

Ziyarete, Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Y. Güven Güngörmüş, KARBEM Yetkilisi Hakkı Karadeniz, Selvili Mahallesi Muhtarı Yücel Yıldız da katıldı.

BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

KARBEM kapsamında ücretsiz eğitim imkanını ellerinde bulunduran öğrenciler, kazandıkları başarılar ile dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyor. Aydın Mahallesi şube ve Devrim Mahallesi'ndeki merkez olmak üzere 2 farklı noktada hizmet faaliyetlerini sürdüren KARBEM, gençlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Bu yıl sınava giren öğrencilerin neredeyse tamamı üniversite sınavında yerleşmeyi başardı.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202