Karaburun Belediyesi’nden O İddialara Yalanlama

Karaburun Belediyesi’nin yeni personel kimlik kartlarından T.C ibaresini ve Türk Bayrağını kaldırdığına dair haberlere Karaburun Belediye Başkanlığından yalanlama geldi.

Karaburun Belediyesi’nden O İddialara Yalanlama

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin belediye tabelalarına T.C ibaresini koyması kamuoyunda takdir toplarken, Karaburun Belediyesi’nin personel kartlarından Türk Bayrağı ve T.C Betpas ibaresini kaldırdığına dair haberler yapılmıştı. Yapılan haberlere göre Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, yeni personel kartlarının üzerindeki belediye yazısının önündeki TC ibaresi ile kimlik kartının sol üst köşesinde yer alan Türk bayrağının kaldırıldığı ifade edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın da Twitter’dan bir görsel paylaşarak eleştirdiği uygulamanın doğru olmadığı ortaya çıktı. Görsellerin üzerinde oynanarak paylaşıldığını belirten Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan yaptığı açıklamada, "Karaburun Belediyesi böyle bir kartı basmamış, bilgisayar teknolojileri kullanılarak bazı kartlar üzerinde oynama yapılmıştır. İddialar tamamıyla yalan ve gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle iftiralar tutmaz, tutmayacaktır” diye konuştu.

Bahsi geçen iddiaların, ilçedeki bir ilkokul müdürünün sosyal medya hesabından yaptığı “örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya satılık ya da kiralıktır” paylaşımına yaptığı suç duyurusu sonucu ortaya atıldığını belirten Belediye Başkanı, “Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Bayrağının ve Atatürk devrimlerinin ödünsüz savunucularıyız. Hep öyleydik ve hep öyle kalacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202