Karabağlar’ın Yeni Kardeşi Bayramiç

Çanakkale iline bağlı Bayramiç ilçesi ve Karabağlar Belediyesi “kardeş” oldular.

BELEDİYE 26.10.2019, 10:50
Karabağlar’ın Yeni Kardeşi Bayramiç

Her 2 yerel yönetimin arasında ortaklığı kuvvetlendirmek için hazırlanmış olan “kardeş şehir” protokolüne, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun imza attı.

Karabağlar Belediyesi Başkanlık Makamı'nda yapılan imza töreninde konuşan Başkan Muhittin Selvitopu, Ülkede tüm yerel yönetimlerin, belediyelerin tabi ki kardeş olduğunu ama kendilerinin Bayramiç ile farklı bir iletişim içinde olacaklarını, birbirlerine destek olacaklarını, Karabağlar ve Bayramiç'te ikamet edenlere çok daha iyi hizmet etmeye çalışacaklarını, kısa bir süre sonra Bayramiçlilerin günlük hayatlarına küçük de olsa bir katkı sağlamış olmayı umduklarını ve protokolün hayırlı olmasını dile getirdi.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ise kendilerinin Karabağlar'ı “Ağabey” olarak gördüklerini ifade etti ve 6 ay evvel göreve geldiğini, bu protokolün ilkini Karabağlar ile yapmanın onur verici olduğunu, bu kararı alan Karabağlar Belediye Meclisi'ne de ayrıca teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

Protokol imza töreninden sonra Başkan Selvitopu Uygun'a, ilçeye ait olan el işi oyma sandık hediye etti. Bayramiç Belediye Başkanı Uygun da Başkan Selvitopu'na, elma heykelciği ile porselen tabak verdi.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202