Karabağlar’da Satranç Turnuvasında Büyük Heyecan

Karabağlar Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü çerçevesinde yapılan etkinliğe 200 civarında sporcu katıldı.

BELEDİYE 26.11.2019, 17:33
Karabağlar’da Satranç Turnuvasında Büyük Heyecan

Karabağlar Belediyesi’yle Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile bu sene 8.’sini yaptığı ‘Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası’ sonlandı.

İki gün devam eden turnuvaya hemen hemen 200 civarında sporcu katılımda bulundu.  Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'nde yapılan turnuva, üç farklı kategoride gerçekleştirildi.

Çekişmeli karşılaşmaların izlendiği turnuva bitiminde dereceye girmiş olan sporculara ödüllerini Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve protokol üyeleri verdiler.

Ödül töreninden evvel kısa bir konuşmada bulunan Başkan Muhittin Selvitopu, turnuvaya katılmış olan bütün sporcuları kutladı. Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası'nın 8.’sini yaptıklarını vurgulayan Selvitopu, Turnuvanın her sene daha çok ilgi gördüğünü, burada hedefin çocukları geleceğe hazırlama, onları bilgilendirip daha kuvvetli kılmak olduğunu, onları geleceğe hazırlamakta olan öğretmenler adına bu etkinliğin düzenlendiğini, kendisinin de tüm öğretmenleri saygıyla selamladığını belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202