Karabağlar’da örnek işbirliği!

Dezavantajı bireylere yönelik acil diş hekimliği hizmeti verildi.

BELEDİYE 21.02.2020, 16:11 21.02.2020, 22:00
Karabağlar’da örnek işbirliği!

Karabağlar Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’yla  Ege Ağız ve Diş Sağlığı Derneği tarafından, dezavantajlı bireylere yönelik “acil diş hekimliği hizmeti” verildi.

20 Şubat Dünya Sosyal Adalet Günü kapsamında düzenlenen etkinlik, Barış Semt Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Karabağlar Belediyesi Sosyal Destek Kartı’ndan yararlanan ya da evlerinden çıkamayan engelli vatandaşlara, koruyucu, tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmeti verildi.

Prof. Dr. Ertuğrul Sabah'ın koordine ettiği gönüllülerden oluşan diş hekimleri, tedavi kapsamında diş dolgusu, diş çekimi ve diş taşı temizleme işlemi yaptı. Ayrıca diş sağlığıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Güven Güngörmüş, Karabağlar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çağlar, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da etkinliğe katıldı.

Etkinlik sonunda Kaymakam Cemil Özgür Öneği, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Miraç Çağlar’la  birlikte Barış Mahallesi Semt Merkezi'ni gezerek, kursiyerlere başarı dileklerini iletti.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202