Karabağlar’da Koronavirüs Denetimleri Ara Vermiyor

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınında vaka sayılarının hızla arttığı bu dönemde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

BELEDİYE 26.10.2020, 12:37 ozgur cakar
Karabağlar’da Koronavirüs Denetimleri Ara Vermiyor

Ekipler pazaryerlerinde, parklarda ve işyerlerinde esnafın ve vatandaşların aldığı önlemleri sıkı bir şekilde kontrol ediyor. HES kodu sorgulaması da yapan ekipler, maske, mesafe ve hijyen kurallarına özellikle uyulmasını istiyor.

Ekipler son olarak ilçenin farklı noktalarındaki kuaför ve güzellik salonlarıyla internet kafeleri denetledi. Ayrıca haftasonu kurulan pazarlarda da kapsamlı inceleme yapıldı. Pazarcı esnafının HES kodu sorgulamasını yapan ekipler, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgelerdeki önlemlere harfiyen uyulmasını istediler. Ekipler, parklarda oturan vatandaşlara da vaka sayılarındaki artışı hatırlatarak, dikkatli olma çağrısı yaptılar.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, salgının yeniden hız kazandığına dikkat çekerek, “Biz de buna bağlı olarak denetim ve önlemlerimizi artırdık. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm vatandaşımız lütfen daha dikkatli olsun. Kendimizin ve ailelerimizin sağlığı için maske, mesafe ve temizlik kurallarına daha sıkı uyalım” dedi.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202