Karabağlar’da Dünya Kız Çocukları Günü Kutlandı

Karabağlar Belediyesince Dünya Kız Çocukları Günü münasebeti ile Barış Semt Merkezi'nde gerçekleştirildi.

BELEDİYE 12.10.2019, 13:37
Karabağlar’da Dünya Kız Çocukları Günü Kutlandı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kadının evde hapsolmayacağını söylemesinin ardından bazı çevrelerin rahatsızlık duyduklarına dikkat çekilerek, bunu söylemeye devam edeceğini, kadınların, kız çocuklarının hayatın tüm alanlarında hak ettikleri yeri almaları gerektiğini, bugün dünya ülkeleri ile rekabet edebilmenin yolunun bu olduğunu belirtti.

Başkan Selvitopu etkinlikte yaptığı açılış konuşmasına, Barış Pınarı Harekatında şehadete eren askerleri anarak başladı ve herkesin yüreği, beyni ile onların yanında olduklarını, en kısa sürede Redwin harekatın ülkenin istediği biçimde sonuçlanmasını arzu ettiklerini ve askerlerimizin vatanlarına sağ salim dönmelerini istediklerini ifade etti.

Şehit haberlerinin gelmesi ile en çok da kadınların yüreklerinin sızladığını belirten Selvitopu, çocuklara karşı yapılan istismar haberlerinin de yine en fazla kadınları sarstığını belirtti.

Başkan Selvitopu, ülkemizde yaşanan pek çok olumsuz şeyin eğitim ile yok edileceğini ve bunlara karşı hep beraber mücadele etmek zorunda olduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202