Karabağlar Tek Ses Oldu

Karabağlar ilçesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü münasebeti ile etkinlik yapıldı.

BELEDİYE 25.11.2019, 15:45 25.11.2019, 15:46
Karabağlar Tek Ses Oldu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü çerçevesinde Karabağlar Kent Konseyi tarafından yapılan etkinliğe eşiyle beraber katılımda bulundu.

Uğur Mumcu Parkı’ndaki Atatürk Anıtının önünde yapılan etkinlikte konuşma yapan Başkan Selvitopu, kadın erkek ayrımı olmaksızın herkese insan gibi bakılması gerektiğini ifade etti.

Anadolu insanının temelinde kadına saygı olduğunu ama son senelerdeki kadın cinayetlerini üzülerek izlediklerini, söyleyen Selvitopu, kadınlara hayatlarını rahat bir şekilde devam ettirebilecekleri ortamların oluşturulmasını istediklerini, ülkede bunun kesinlikle sağlanmasının gerektiğin belirtti.

Kadınların evlere kapanmaması gerektiğini tüm ortamlarda ve ısrarlı bir şekilde söylediğini dile getiren Başkan Selvitopu, bunu söylediklerinde birilerinin rahatsız olduğunu, kadının eve kapanmaması gerektiğini, hayatın tüm alanlarında olması gerektiğini, kadının olduğu yerlerde sevginin, dostluğun, barışın olacağını, bu duygular ile kadınlara yapılan şiddeti nefret ile kınadıklarını, şiddet görmemeleri için bütün olanaklarıyla kadınların yanında olacaklarını belirtti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202