Karabağlar kara gün dostu!

Karabağlar Belediyesi, bir yandan Koronavirüs salgınına karşı önlem almayı sürdürürken, diğer yandan zor durumdaki yurttaşlara yardım elini uzatıyor.

BELEDİYE 02.04.2020, 14:30
Karabağlar kara gün dostu!

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de olumsuz etkileyen salgına karşı mücadele yürüten Karabağlar Belediyesi, mağdur duruma düşen yurttaşları da unutmadı. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce hazırlanan yardım kolilerinin dağıtımına başlandı. Özellikle 65 yaş ve üzerinde olduğu için evden çıkamayan, bu süreçte işsiz kalan kesimlere öncelik verildi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, toplu yaşam ve kullanım alanlarının dezenfekte edilmesinden pazaryerlerine düzenleme getirilmesine, işyeri denetimlerinden belediyede randevulu sisteme geçilmesine kadar bir çok alanda önlem aldıklarını vurgulayarak, salgına karşı mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

Bunları yaparken, yaşanan krizden ötürü mağdur olan vatandaşları unutmadıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi olarak sosyal destek kartımızla zaten 2 bin ailenin bütçesine katkıda bulunuyoruz. İçinde bulunduğumuz bu olağanüstü süreçte, maddi olanaklarımız ölçüsünde desteğin boyutunu büyütüyoruz. Bu amaçla hazırladığımız gıda kolilerimizin dağıtımına başladık. Dayanışma ruhu, böylesi dönemlerde daha bir önem kazanıyor. Bu konuda duyarlı kesimler, belediyemizle irtibata geçebilirler” dedi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202