Karabağlar Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor

Karabağlar Belediyesi, hizmet kalitesini yükseltmek için personele yönelik eğitim çalışmalarına ağırlık veriyor.

BELEDİYE 04.11.2019, 15:30
Karabağlar Belediyesi’nde Hizmet İçi Eğitimler Sürüyor

Bu çerçevede Türkiye Belediye Belediyeler Birliği ortaklığı ile yapılan hizmet içi eğitim seminerleri, belediye ana hizmet binasında verilmeye başlandı.

Seminerin açılışı sırasında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, teknolojiye bağlı bir şekilde hızlı bir biçimde değişen dünyada, bilgiye açlığının da arttığını ifade etti.

Karabağlar’da ikamet eden vatandaşlara daha iyi hizmette bulunmak için belediye personelinin de daha donanımlı bir şekle bürümesinin öneminden bahseden Başkan Selvitopu, kendilerinin hizmet veren kurumlar olduklarını, ne kadar bilgiye sahibi olurlarsa, o kadar da güçlü olacaklarını, hizmet kalitesini artırabildikleri ölçüde vatandaşlara o ölçüde faydalı olacaklarını, verilen eğitim seminerlerinin temel amacının bu olduğunu, Karabağlar belediyesi olarak farklı zamanlarda, ihtiyaca göre bu eğitimlerin devam edeceğini, katkıda bulunan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Selvitopu ardından personel mevzuatı ile alakalı sunum yapan Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Uğur Sökmen’e fidan dikim sertifikasını verdi.

7 Kasım Perşembe günü sonlanacak olan seminerler, değişik eğitmenlerin katılımları ile gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202