Karabağlar Belediyesi tüm gücüyle sahada

Karabağlar Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı mücadele ve önlem çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BELEDİYE 30.04.2020, 15:00
Karabağlar Belediyesi tüm gücüyle sahada

Dezenfeksiyon, pazaryerlerinde önlem ve denetimler, maske üretimi, yardım kolilerinin dağıtımı, sokak hayvanlarına mama ve yem verilmesi, tarıma destek gibi bir çok alanda, çok boyutlu ve etkin çalışmalar yapılıyor. Bunların yanı sıra, asfaltlamalar, park ve bahçelerin bakım onarımı gibi rutin hizmetler de hız kesmeden sürüyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, koronavirüs salgını günlerinde bile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’nün Gediz Şantiyesi’ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Başta asfalt üretim tesisi olmak üzere şantiye birimlerinde inceleme ve denetimlerde bulunan Başkan Selvitopu, işçilerle de bir araya geldi.

Geçen aylarda motorin yerine doğalgazla üretim yapacak sisteme kavuşturulan asfalt plentini inceleyen Başkan Selvitopu, “Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde ekiplerimiz, yoğun bir şekilde çalışıyor. Günde yaklaşık 100 tonluk üretimimizle, mümkün olduğunca çok sokağımızı, mahallemizi asfaltlıyoruz. Plentimizi motorinden doğalgaza dönüştürerek, hem çevreci hem de ekonomik bir adım atmış olduk” dedi.

Park ve bahçelerde kullanılan bankların, çocuk oyun gruplarının üretildiği, bakımlarının yapıldığı atölyelerdeki çalışmaları da denetleyen Başkan Selvitopu, ayrıca Ulaştırma Müdürlüğü’ne bağlı motor bakım ve kaynak atölyelerinde de incelemelerde bulundu.

Başkan Selvitopu daha sonra Limontepe ve Yunus Emre mahallerinde asfaltlama ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarını da yerinde inceleyerek, işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yunus Emre Mahallesi’ndeki Biruni Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi bahçesindeki taş duvar yapım çalışmalarını da denetleyen Başkan Selvitopu, işçilere kolaylıklar diledi.

Yorumlar (0)
16°
açık
banner202