Karabağlar Belediyesi'nden yasak öncesi önlem!

Karabağlar Belediyesi, hafta sonu uygulanacak 48 saatlik sokağa çıkma yasağıyla ilgili gerekli her türlü önlemi aldı.

BELEDİYE 17.04.2020, 15:26
Karabağlar Belediyesi'nden yasak öncesi önlem!

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanacak yasak nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için, belediyenin temel hizmet birimleri çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Temizlik İşleri, Zabıta, Veteriner İşleri, Sosyal Yardım İşleri, Park ve Bahçeler, Ulaşım müdürlükleri, tam vardiya çalışacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hayvanların rutin bakımlarının yanı sıra, yasak nedeniyle yiyeceğe ulaşmakta zorlanan sokak köpeklerine mama desteğini ve suluk kontrollerini sürdürecek. Vatandaşlar, Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün 414 81 81 numaralı telefonunu arayarak, bölgelerindeki sokak köpekleri için mama talebinde bulunabilecek.

Karabağlar'da ayrıca sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonu kurulamayacak olan Yurtoğlu, Yunus Emre ve Yeşilyurt pazarları da, pazartesi günü açılacak. Karabağlar Belediyesi'nin salgının yayılmaması için aldığı önlemler, bu pazaryerlerinde de sürecek. Tek bir noktadan pazarlara giriş yapacak vatandaşlar, alışverişlerini en kısa sürede tamamladıktan sonra farklı bir noktadan çıkacak. Esnaf ve vatandaşların hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyup uymadıkları zabıta ekiplerince sürekli kontrol edilecek. Vatandaş ve esnafa maske dağıtımı da devam edecek.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202