Karabağlar Belediyesi Bütçeyi Onayladı

Karabağlar Belediye Meclisi tarafından yapılan ekim ayı 3. oturumunu, Muhittin Selvitopu yönetti.

BELEDİYE 16.10.2019, 12:21
Karabağlar Belediyesi Bütçeyi Onayladı

Toplantıda Karabağlar Belediyesi tarafından 2020 yılı bütçesi 360 milyon TL olarak kabul edildi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sınırlı imkanlarla 500 bin kişiye hizmet etmeye çalıştıklarını ifade ederek, İlçe belediyelerinin gelirlerinin kesinlikle artırılması gerektiğini, bunun başlıca yolunun da şehirlerin gelişmesi olduğunu, çarpık yapılaşma ne kadar erken biterse, burada yaşayanların da o kadar çabuk rahata kavuşacağını ifade etti.

Başkan Selvitopu konuşmasının başında Suriye operasyonunda şehadete eren askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileklerini iletti. Bunun yanında Chayatını kaybeden CHP’li eski bakanlardan Ali Topuz’u da saygı ile andıklarını belirtti.

Başkan Muhittin Selvitopu, 2020 bütçesinin kamusal bir bakış açısı ile ve gelir gider dengesini gözetip oluşturduklarını ifade etti.

Karabağlar’ın 11 senelik “genç” bir belediye olduğundan bahseden canlı bahis siteleri Selvitopu, diğer pek çok belediyenin oturmuş bir yapısı olduğunu bütçelerinin de oturduğunu ama Karabağlar”ın farklı bir yapısı olduğunu, bilhassa Karabağlarlılık bilincini geliştirmelerinin gerektiğini kendilerinin de bu amaçla yoğun bir çaba harcadıklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202