İzmirliler Koyundere Köy Şenliği'nde!

Menemen'in incirini, çileğini, pamuğunu markalaştırmak isteyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İzmirliler ile "Koyundere Köy Şenliği"nde buluştu.

İzmirliler Koyundere Köy Şenliği'nde!


Koyundere Köy Şenliği dört bir yandan gelen yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Koyundere halkı, yerel ürün ve doğal gıdaları gelen vatandaşlara sundu.


Atatürk Büstü'nün açılışıyla başlayan şenlikte ilk konuşmayı Koyundere Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Tosun yaptı. Tosun, konuşmasını şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek sonlandırdı.köylü kalkınma hareketine Koyundere Köy Şenliği ile devam ettiklerini söyleyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, tek amacının köylülerin mallarını aracısız satmasını sağlamak olduğunu belirtti.


Belediye olarak herhangi bir para talep etmeyeceğini dile geiren Aksoy "Menemen’in incirini, Dumanbet çileğini, pamuğunu, üzümünü, yoğurdunu markalaştıracağız." ifadelerini kullandı.

3 kütüphaneyi faaliyete geçiren ve bölgede kreş açan Aksoy, Seyrek Kız Yurdu'nun çalışmalarının devam ettiğini ve yeni projelerle devam edeceğini söyledi.


Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, konuşması bittikten sonra Köy Şenliği’ne katkı sağlayan Koyundere Gençlik Derneği Başkanı ve muhtarlara plaket verdi.


Şenlik; halk oyunları, dans gösterileri ve çeşitli yarışmalarla devam etti. Başkan Serdar Aksoy'da gün boyu şenlikte ziyaretçilerle vakit geçirdi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202