İzmir’in En Uzun Soluklu Kitap Fuarı Sona Erdi

Bornova Kitap günleri sona erdi. Bornova Belediyesi tarafından ilk defa yapılan Büyük Park’taki etkinliğe Bornova halkı büyük bir ilgi gösterdi.

BELEDİYE 02.11.2019, 10:18
İzmir’in En Uzun Soluklu Kitap Fuarı Sona Erdi

Altı gün devam eden ve 40 tane yayın evinin katılmış olduğu Bornova Kitap Günleri 31 yazarı ağırladı. Yazarların söyleşileri ve müzik ile şiir dinletileri  de etkinlikler arasındaydı . Geride renkli görüntüler bırakan fuarda çocuklara da özel etkinlikler sunuldu.

Organizasyonda okurlarıyla bir araya gele ilk isim ‘Az daha çoktur’ adındaki kitabı ile Bornova Kaymakamı Fatih Genel’di. Ünlü oyuncu, yazar ve kişisel gelişimci Hale Caneroğlu’da ‘Mutluluk Virüsü, Dikkat Kitapla Bulaşır” isimli kitabını okurları için imzaladı ve söyleşi yaptı. Bornova Kitap Günleri’ndeki mühim isimler arasında olan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, ‘Benim En Güzel Hikayem Hayatım” adındaki kitabı imzaladı ve hayat öyküsünü anlattı.

Bu yıl ilk defa yapılan Kitap günleri’ni gelenekselleştirmek istediklerini dile getiren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ruhun gıdasının yalnızca müzik olmadığını aynı zamanda kitap olduğunu, yaptıkları fuarla insanlara kitapları sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırmayı istediklerini dile getirdi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202