İzmir Fuarı'na Karabağlar Damgası

88. İzmir Fuarı'na katılan Karabağlar Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda yanan ormanlara dikkat çekmek gayesiyle doğa temalı bir organizasyon gerçekleştirdi.

BELEDİYE 07.09.2019, 14:49
İzmir Fuarı'na Karabağlar Damgası

Bu sene 88. kez kapılarını açan İzmir Fuarı'na katılan Karabağlar Belediyesi, fuarda geçtiğimiz haftalarda yanan ormanlara dikkat çekmek gayesiyle doğa temalı bir organizasyon gerçekleştirdi. Fuarda Karabağlar Belediyesi'nin etkinliklerini incelemek için standa gelenlere Karabağlar Belediyesi Dergisi armağan edildi. Standa eşi ile birlikte gelen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çocuklarla vakit geçererek onlarla resim yaptı. Ayrıca vatandaşlara Kavacık üzümü armağan eden başkan, heresi 21 - 22 Pasgol Eylül tarihlerinde yapılacak Kavacık Üzüm Festivali'ne çağırdı.

Karabağlar'ın görkemli standına sadece halk değil, aynı zamanda önemli isimler de uğradı. İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile belediye meclis üyeleri de fuarda Karabağlar standını ziyaret etti. Fuar, 15 Eylül'e kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202