İsmail Saymaz, yeni kitabı ile İEF Bayraklı Belediyesi standında

Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz, ‘Şehvetiye Tarikatı’ adlı yeni kitabını İzmir’de ilk kez Bayraklı Belediyesi’nin standında okurlarıyla paylaştı.

BELEDİYE 14.09.2019, 12:35 14.09.2019, 13:04
İsmail Saymaz, yeni kitabı ile İEF Bayraklı Belediyesi standında

Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz'ın yeni kitabı ‘Şehvetiye Tarikatı’nın İzmir’deki ilk imza günü Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Fuarı'ndaki standında gerçekleştirildi. İzmir Fuarı 3 No’lu holde, açıldığı günden bu yana her gün birbirinden çeşitli etkinlikler ve gösterilerle ziyaretçilerin ilgi odağı olan stant, Saymaz'ın imza günü ve söyleşisinde de ziyaretçi akınına uğradı.

Türkiye’de 400 tarikatın faaliyet gösterdiğini vurgulayan Saymaz, ”Bu tarikatlar denetlenmek zorundadır. Güçlerini denetlenmemekten, hesap vermemekten, herhangi bir soruya cevap vermemekten alıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti laik, Liderbahis sosyal hukuk devleti olmanın gereğini yaparak, bunların ne kadar malı, mülkü, parası olduğunu, faaliyet alanlarını bilmek, sınırlamak ve kontrol etmek zorundadır. Kamu alanları tarikatların istismar edeceği, mürit devşirebileceği alanlar olmaktan çıkarılmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin özgür insanları, tarikat mensuplarının gözlerini kapayıp, bir karanlık belirsizliğe kendilerini teslim ettiği o karanlığa teslim edilemez” dedi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlik sonunda Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz'a teşekkür plaketi verdi. Saymaz, daha sonra okurları için kitaplarını imzaladı.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202