Hoş Geldin Bebek Dikili’de!

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ilçede dünyaya gelen bebeklerin ilk anlarında yanlarında yer alarak onları hoş geldin bebek çantaları ve fidanları ile karşılıyor.

BELEDİYE 06.02.2020, 11:09 07.02.2020, 16:27
Hoş Geldin Bebek Dikili’de!

Dikili Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hoş Geldin Bebek” projesi ile anne ve babaların bütçelerine hem katkı sağlanıyor hem de bebekler, adlarına dikilen fidanlar ile birlikte büyüyor. Proje Dikilili vatandaşlardan da tam not aldı.

 

Her şey düşünüldü

 

Proje kapsamında hazırlanan çantaların içerisinde; Dikili Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi kadınların el emeğiyle ürettikleri örme battaniye,  örme şapka, örme patiğin yanı sıra yeni doğan bebek bezi, bebek şampuanı, ıslak mendil, Prof. Dr. Selçuk Şirin'in kaleme aldığı "Yetişin Çocuklar" isimli kitap ve doğan bebek adına dikilen fidanın sertifikası yer alıyor. 

 

“Yavrularımızın her zaman yanındayız” 

 

Projeyle ilgili konuşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “ Değerli anne ve babalarımızın yaşadığı bu unutulmaz anlarında Dikili Belediyesi olarak biz de “Hoş Geldin Bebek” diyerek mutluluklarını paylaşıyoruz. Hem ailelerimizin bütçelerine bir nebze olsun katkı sunuyor hem de bebeklerimiz adına fidan dikerek birlikte büyümelerini sağlıyoruz. Yavrumuz artık Dikili’mizin bir ferdi.

Bizlere düşen görev ise ona ve ailesine mutlu bir gelecek sunmak. Bu sebeple dünyaya ilk merhaba dediği andan itibaren bizlere sevinçlerin en güzelini yaşatan yavrumuzun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Proje kapsamında  0-2 Aylık bebeklere yönelik “Hoş geldin bebek” setine aile bireyleri Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurarak sahip olabilecekler.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202