Hayvan Dostları Pati Fest’te Buluştu

Karşıyaka Belediyesince Dünya Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde gelenekselleşen ‘Pati Fest Karşıyaka’, bu sene de çok güzel geçti.

BELEDİYE 07.10.2019, 10:29
Hayvan Dostları Pati Fest’te Buluştu

Tay Park’ta 3 bin hayvan dostunun katılımları ile pek çok eğlenceli etkinlikler yapılırken hayvan hakları ve sahiplendirme ile alakalı da farkındalık oluşturuldu.

Festivalde, canlı müzik dinletileri, stil yarışmaları ve söyleşiler Tipobet gibi farklı etkinlikler de yapıldı. Festivalin en dikkat çekici etkinliği ise yumurta taşıma yarışmasıydı. Köpekleriyle beraber yarışa katılımda bulunan hayvan dostları çok güzel dakikalar yaşadılar.

Başkan da çocuklarıyla katıldı

Festival bölgesinde Karşıyaka Belediyesi ve sivil toplum örgütlerince kurulmuş olan stantlarda, sahibi olmayan kediler ve köpekler sıcak yuvalara sahip oldular. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da kızıyla Alya ve oğlu Emre’yle beraber festivale katılımda bulundu.

Ayrıca, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda hafta süresince çocuklara eğitimler yaptı. 1 haftada toplamda bin 500 çocuğa hayvan sevgisinin aşılandığı ifade edildi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202