Hamidiye Su'ya İzmir'den Destek

Pek çok firmanın sözleşmesini sonlandırdığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Hamidiye Su, Seferihisar Belediyesi'nin Halk Marketi'nde yerini aldı.

BELEDİYE 05.10.2019, 10:01
Hamidiye Su'ya İzmir'den Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve başlamasının ardından Türk Hava Yolları başta olmak üzere, bazı kamu kurumları ve bakanlıklar belediye bünyesindeki Hamidiye Su Betorder ile sözleşmelerini feshettiklerini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde gündemi bir hayli meşgul eden boykot haberlerinden sonra, İBB'ye Seferihisar Belediyesi'nden destek geldi. Belediye, su alım sözleşmesi imzaladığını belirtti. Bu sayede, Hamidiye Su belediyeye ait olan Halk Marketinin reyonlarında yerini aldı.

Başkan İmamoğlu, önceki gün Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret sırasında basın mensuplarının Hamidiye Su ile ilgili sorularını yanıtladı. İmamoğlu, THY gibi birçok firma ve kuruluşun yaptığı boykota karşılık, "Suyun satışları artmış durumda. Adeta yok satıyor diyebiliriz. Önceleri kutsal saydıkları bu suya bugün gerçekleştirilen yaklaşımlara sadece gülüyorum" dedi.

Sosyal Medya Hesabından Duyuruldu
 

Seferihisar Belediyesi'nin Başkanı olan İsmail Yetişkin, "Ekrem İmamoğlu'na destek olduğumuzu göstermek adına belediye olarak açtığımız Halk Market'in raflarında Hamidiye Su'ya yer verdik. Vatandaşlarımız suyunu buradan temin edebilir. Amacımız Seferihisar vatandaşlarını sağlıklı su sunmak" diye konuştu. Öte yandan Halk Market’in sosyal medyasından yapılmış olan paylaşımda 0.5 litre pet suyun fiyatının 65 kuruş, 19 litre damacana suyun fiyatının 5 TL olarak satışa sunulacağı ifade edildi. 

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202